fredag den 5. februar 2010

Mod Cairns

Da vi kom ind til Katherine havde vi igen en hel masse tid vi skulle forbruge inden bussen kom ved en 5-tiden. Saa vi chilede paa biblioteket lidt hvorefter vi gik ud for at faa en god Hamburger hvilket vi fik. Uhm! Da bussen endelig kom taenkte vi aah nej det her er vores liv de naeste par dage. Pis os!

Da Greyhound lavede deres bussystem taenkte de sig ikke saa meget om. Vi skulle nemlig igen stoppe i Tennant Creek, men denne gang var det altsaa for 20 TIMER!! Vi kom ind med bussen klokken 2 om natten og blev koert til et hostel. Der sov vi saa indtil klokken 10 hvor vi skulle tjekke ud. Derefter skulle vi saa kun finde paa noget at lave indtil kl 10 om aftenen. hmm. Vi snakkede med ejeren om hvor vi fandt et supermarked og han kom med en fantastisk beskrivelse omkring byen. Hvis du foelger de eneste to mennesker paa gaden inden kl 11 saa finder du supermarkedet. Hvis du efter kl 11 foelger de eneste to mennesker der er paa gaden kommer du til pubben. Saa i kan nok hoere det var en feeeeed by vi var fanget i.
Vi endte med at bruge dagen paa at spise og male postkort. Og saa snakkede vi med to danske drenge og et tysk-engelsk par som var rigtig soede.

Klokken 10 om aftenen var vi i bussen og den naeste nat efter midnat ankom vi til Cairns og blev hentet af Dannis faster og onkel; Sigrid og Ben.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar