søndag den 14. februar 2010

Brisbane og et meget kort smut til Surfers

Vi ankom til Brisbane klokken 15.30 og gik saa fra busterminalen ned til midtbyen hvor vi skulle hentes af Jared, som vi skal couchsurfe ved. Da han endelig kom er jeg ikke vitterligt imponeret af hans buisness look og ret brede figur, men det kan da naa at aendre sig. Foerst virkede han okay, men jo laengere tid vi snakkede med ham des mere arogant og irriterende blev han. Men han var nu saa soed at korer os op til Mt Coot-tha, som er et bjerg med lookout ud over hele byen og dens forstader. Meget smukt med alle lysene og det hele!

Naeste dag fik vi et lift med Jared ind halv ni da han skulle paa arbejde der. Klokken 11, efter at have undersoegt et par ting, stod vi i Botanic Garden inde i Brisbane og fik en gratis rundvisning/laere om planterne og lidt historie. Det var ... spaendende og givende i en hvis forstand. Efter tur og frokost i den idylliske park gaar vi over broen til South Bank, hvor vi skal paa kunst museum. Maa sige at det foerste ikke helt gjorde det for mig selv om det var nogle rigtig flotte malerier er det ca kun halvdelen jeg kan se ngoet flot i. Danni derimod kunne have brugt hele dagen der. Det naeste, som var det moderne var jeg helt pjattet med. Uh ha da da. Men desvaerre havde vi ikke nok tid og de lukkede. Oev. men heldigvis havde vi en date med Moonlight Cenima et stykke uden for byen. Og hold da op hvor var det hygge at se film under aaben himmel med kinesermad og Danni ved sin side. Paa vejen hjem med faergen saa vi igen hvor smuk byen er ved aftentid naar alle lysene er taendte.

Vores sidste dag i Brisbane skulle gaa med shopping og det kom den skam ogsaa til, hvertfald for Danni - jeg har jo ikke ligefrem pengene. Men fik koebt et kaenguruskind og det er jeg meget glad for :) Omkring klokken 4 tog vi med bussen til Surfers Paradise, hvor Dannis veninde Carolin opholdt sig i et par uger. Det er egentlig ikke meningen, da vi ikke havde hoert noget godt om den, men det var enten det eller Jared endnu en aften. Men det viste sig at vi godt kunne vaere foruden Surfers. Vi boede nemlig 4 km udenfor byen. Byen var ligesom en by paa Mallorca med shopping og barer, og Caroline kunne vi ikke faa fat paa. Fedt! Og for at goere det endnu bedre pissede det ned hele den naeste dag inden vi til middag tog bussen til Byron Bay.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar