lørdag den 6. februar 2010

Ca. halvdelen af Carins

Da vi kom om natten den 8 januar til Cairns blev vi som sagt hentet af Sigrid og Ben. Inden vi koerte fik vi ligeen opdatering paa hvordan situationen saa ud. Sigrid og Ben bor nemlig hos nogle venner, Jan og Aneta, udenfor Cairns naer Kuranda. Jan og Aneta er danske men har boet i Australien i mange aar og har to soenner Leander og Pascal. Men fordi vi skulle vaere saa mange mennesker i det hus skulle vi lige have nogle husregler foer vi kom hjem. For hele huset forstod jo dansk saa man kunne ikke bar lige snakke.

Vi stod op omkring klokken 8 for at aftale hvad der skulle ske i weekenden. Da dette var planlagt gik vi i seng og sov lidt mere, og ellers gik dagen ikke med saa meget. Naeste dag var vi tidligt oppe for at pakke bilen og saa derefter tage paa tur oppe nord paa. Vi koerte foerst til Port Douglas og op til en udkigspost for at se den fantastiske udsigt ud over byen og stranden. Derefter gik turen op mod Cape Turbulation hvor vi skulle campere for natten. Vi stoppede et par gange for at gaa nogle ture, og ellers gik det i bil, for ja Australien er stor!
Da vi naede til Cape Turbulation begyndte det at regne, men heldigvis fandt vi en campingplads hvor vi fik lov til at saette vores telte op under et overdaekke. Derfra regnede det hele natten og lidt af den naeste morgen.
Vi gik os en tur paa stranden naeste dag hvorefter vi ligesaa stille begyndte at rulle tilbage mod Kuranda. Men men men saa skete det vilde nemlig. Vi stoppede for at BUNGY JUMPE!!! Det var saa fedt! Efter altsaa - for ja jeg broed mig ikke saa meget om det oppe paa toppen. Og den fantastiske histori om selve hoppet kan kun fortaelles face-to-face.

Da vi kom tilbage til huset skulle vi skynde os i bad og i det paene kluns da hele huset skulle ud og spise. Resturanten Charlies som vi skulle spise paa havde Danni vaeret paa med Sigrid, Ben og hendes familie da hun var fire og hun var i Australien med hende foraeldre. Der var haab om at hun kunne huske lidt af det, men hun kunne intet huske (oev). Men laekker var maden og dejligt mange kager og chokolade mousse til dessert! :)

Den naeste dag blev vi koert ud til et vandfald et par kilometer fra Kuranda. Det var rigtig flot, men tror jeg var ved at naaet til den konklusion at et vandfald er naesten altid et vandfald der ligner det forrige. Derefter gik vi ind til Kuranda hvor vi havde faaet at vide at der skulle vaere nogle markeder, men man maa sige at der ikke var meget marked over det. Heldigvis fandt vi noget skide godt lakrids (det har vi ledt efter laenge!!), saa det var forholdsvis redet. Efter at have ordnet nogle hurtige ting i Cairns sad vi saa klar til Kylling i bambus og aeblekage paa rigtig dansk maner, se det var dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar