torsdag den 11. februar 2010

Townsville og Magnetic Island

Som sagt stod mig og Danni af i Townsville da vi ville tilbringe et par dage der inden Magnetic Island. Vi kom ret sent og fandt bar det foerste og bedste hostel, troede vi da. For hold da op de var vrede. Alt var en forbrydelse og man maatte naesten ingen ting. Det er et hostel for guds skyld!! Naa men selvom de er vrede faar vi da vores mad og vendt verdenssituationen endnu engang inden vi hoppede i koejen.
Naeste dag sov vi til sent da vi var ret bumpede efter den sidste uge i Cairns. Dagen brugte vi paa at tage i Aquarium. Det er vidst nok Queenslands stoerste (Queensland er en stat i Australien) saa det skulle amn da lige sa. Det var ogsaa meget storslaaet, og vi laerte mange (lettere ubrugelige) facts om fisk. Feks. saa vi et hajaag i et akvarium. Det skulle ende med at blive en leopardhaj, men naar det blev foedt var det en zebrastribethaj. Saa det aendrede sig bar lige pludseligt - se det var spaendende at vide ik'. ;) Ellers fik jeg aftalt interrail med de to kaere drenge og chillet i en hoejekoeje.

Da jeg kom ud af min seng og soevnen ud af oejnene fik jeg mig et slags chok. Et meget grinagtigt chok. Japaneren under mig havde nemlig noget ret bizart (hvertfald naar man er backpacker) staende ved siden af hans seng. Han havde en RISKOGER!! (ja en af dem der der er ca. 30 cm hoeje som man altid ser paa en kineserresturant) staende ved siden af sin seng. Og fordi dette jo ikke var nok til at bevise hvor meget risentusiast han var, havde han ogsaa lige medbragt 5 kg ris - man skulle noedig loebe toer for ris i et land som Australien hvor de ikke har ris! haha vi grinte saa meget.
Men denne dag skulle vi med faergen til Magnetic Island saa der var ikke meget tid til at grine af disse sager. Da vi endelig kom til vores hostel paa den anden side af oen, var vi igen ret traette saa det hed afslapning i et par timer. Derefter lagde jeg mig paa stranden og Danni gik sig en tur rundt i omraadet. Og saa var den dag snart forbi.

Vi havde besluttet os for at vi ville leje cykler og bruge dagen paa at cykle. De havde godt nok sagt til os i reseptionen at der var en ret saa stor bakke mellem hostlet og den naeste by, men vi taenkte det overlever vi sagtens. Men efter at have koert 5 minutter op af bakken kunne vi godt se hvad de mente, for hold op det var en stor bakke! Og hvor var den lang! I den naeste by stoppede vi ved et lille galleri hvor hun havde lavet nogle fede ting med en inkoebskurv som en slags stol og nogle andre ting. Efter en tre bakker kom vi til havnen hvor vi var kommet ind med faergen og slog os ned for at tage en pause. Det viste sig ogsaa at turen hjem ikke blev mindre nem saa det blev ogsaa til en smule traekning der. Oev ogsaa! Paa vejen tilbage var vi saagar saa noerdede at stoppe ved et solcelleforskingsblabla sted for at se lidt paa maader at spare energi. Da vi endelig naaede hjem havde vi cyklet ca. 15 km i omkring 30 grader, det kaldes hvertfald motion.
Paa vores hostel var der kokosnoedbowling om aftenen som Danni deltog i mens jeg skypede med Mutter og bettebror da der var kommet aendringer i interrail igen. Det skulle dog vaere paa plads nu. :)

Fredag brugte vi paa at tage fra Magnetic mod Townsville for derefter at tage Greyhound til Airlie Beach. Vi ankom til Airlie Beach om eftermiddagen, og havde egentlig haabet paa at kunne couchsurfe, men idioten havde ikke svaret saa vi maatte finde et hostel. Ja det var nemmere sagt end gjort. For fredag eftermiddag i Airlie Beach er ALT booket op! (Ud over de sygt dyre enkeltvaerelser som vi ikke havde raad til) Vi endte dog med at finde et laaaaangt udenfor selve byen. Man skulle foerst over en bakke, saa gaa et godt stykke og saa lige op af deres sindsyge trappe hvor man kunne braekke alverden paa, men saa var man der ogsaa (endnu vaere med 20 kg rygsaekke, mad og ekstra goegl). Resten af dagen gaar med et lille kig paa byen, mad og endnu en verdenssituationen snak til sent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar