søndag den 14. februar 2010

Rainbow Beach og Selfdrivetur til Fraser

Hostlet vi skulle bo paa saa ret hyggeligt ud, og vi glaede os til vores selfdrivetur med alle mulige andre den foelgende dag. Naar jeg skriver selfdrivetur vil det sige at der er minimum fire i hver bil der skal kunne koere og saa koerer de ellers bilen, og vi tager afsted uden guide ovre paa oen.
Mens vi sad og spiste morgenmad snakkede vi med to tyske drenge, Miles og Jannis, som ogsaa skulle afsted, og de virkede nu meget flinke. Til infomoedet fik vi diverse instruktioner og saa en film (ret latterlig nogle gange, men) omkring safety mm. Derefter blev vi delt op i grupper. Vi endte med at blive seks grupper/biler med ti i hver. Mig og Danni kom i gruppe med tre svenske piger, Michelle, Malin og Caroline, som der virkede til at vaere gang i. En hollansk pige, Leoni og to irske par, som virkede lidt spoejse. Da vi er kommet ud i vores grupper begynder en mand Murph at snakke. Han er den sjoveste, mest selvgalde vildmands guide jeg nogen sinde har set og hold da op han snakkede, isaer daarligt om de andre selvskabe fra Hervey Bay.
Om aftenen chiller vi og lige pludselig har vi ogsaa bestilt billetter til musikfestivallen Good Vibrations festival i Sydney, som Miles havde fortalt os om. Jaah musikfestival.

Naeste morgen er vi oppe klokken seks for at pakke, spise og goere os klar til at skulle moedes klokken halv otte til pakning af bilen. Heldigvis er der gratis pandekagemorgenmad! :)
Da vi staar klar til at faa instruktioner om hvordan vi skal pakke bilen mm, begynder det at pisse ned! Det er virkelig meget, og vi finder alle ly. Men det ender med at vi pakker i regnen, da vores tidsplan var blevet rykket en del allerede. Ovre paa oen var de kaempestore tidevande heldigvis trukket tilbage da vi skal til at koere paa den. Vi havde faaet at vide at vi skulle tage ind til Lake Machensie den foerste dag da der ville blive ved med at regne. Men fordi det blev ved med at regne var der rigtig mange der sad fast paa vejen ind til soen. Saa vi blev alle sammen enige om bar at koere til campen. Men saa kom problemet bar; hvor skal campen vaere??

Tror det tog os et par timer at finde et godt sted hvor vi kunne have 6 store biler, og telte til 60 mennesker, men det var nu ogsaa et godt sted saa. Det regnede stadig, folk var ved at vaere lidt fulde af at have drukket det meste af dagen og vi var bare mange, saa det var lidt af et gedemarked at proeve at faa det hele op. Til sidst er det en fra hver bil der saetter overdaekket op, mens vi andre saetter telte op, og snart er alt paa plads og vi kan begynde at lave mad. Folk ender med at blive ret saa fulde, men naar man har vaeret det det meste af en dag gaar man ogsaa tidligt i seng saa det blev ikke desideret sent.

Naeste morgen var vi ret tidlige oppe pga heden, som gjorde det ikke var ret behageligt at sove i telt. Pga de kaempestore tidevandsboelger skulle vi vente indtil klokken 12 med at koere, men vi valgte at koere lidt foer af kedsomhed. Vi havde besluttet at idag skulle turen gaa til Lake Machensie, da det nu var saa dejligt vejr. Turen derind var ret saa sindsyg da der ikke var nogen der havde taenkt paa at reparere vejen, saa der kunne komme et kaempe hul i vejen ud af det blaa. Men Michelle klarede det nu godt. Da vi endelig kom ind til soeen var den fantastisk at se paa. Helt turkisblaa i forskellige nuancer alt efter dybden, og foelsen naar man kom i det var ogsaa helt fantastisk, Lake Machensie er nemlig en ferskvands soe. Der svoemmede vi saa ellers rundt noget tid, hvorefter vi i vores gruppe/pigerne blev enige om at tage op til skibvraget et godt stykke laengere oppe af kysten. Ellers ville vi nemlig ikke faa det at se. Saa vi fik gruppen op af vandet og efter en smule frokost var vi paa vej op mod skibsvraget.
Skibsvraget var ikke helt saa imponerende som jeg havde troet, men stort var det. Bar forestil jer et ret stort metalskib der er gaaet paa grund, blevet haerget ret meget, og nu bar er rustent og ikke saa skibsagtigt mere - saa har du skibet ;)

Da vi kom tilbage til lejren sad en del af folkene fra en af de andre biler der dog uden bil. Det viste sig at den Goanna, som vi havde set ude ved parkerings ved Lake Machensie, havde bidt en af drengene fra den anden bils finger da han fodrede den. Ikke saa smart. Og han var endda dansk.. doh! Men nu var de hvertfald af sted med ham. Igen endte aftenen i druk og vilde sager, hoerte hvertfald bagefter at der var nogle der havde lavet et noegen loeb pga en der hed Phils foedselsdag. hmm?

Naeste morgen skulle vi meget tidligt op for at naa at koere fra campen og til et sikkert sted inden tidevandet kom og oversvoemmede os. Pga en af de irske idioter koerte vi afsted uden at aftale noget med nogle af de andre, og endte derfor alene et sted. Derfor endte vi med bar at sove, spise og spille lidt kort og rundtbold inden turen gik til faergen og Rainbow Beach igen. Mens vi stod og ventede på færgen fik vi det mest fantastiske syn; der var tre delfiner eller flere der svømmede ude i have et par meter fra os. Uh de var søde! Helt utroligt at se.
Da vi kom tilbage til hostlet moedtes vi op med de andre piger til aftensmad og fik et par oel. Men de fleste var ret smadrede efter turen, saa det blev ikke for vildt igen.

Naeste dag tog vi bussen mod Brisbane ved en ti-tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar