fredag den 1. oktober 2010

Ugen der gik

Det er godt nok ved at blive en af mine dårlige vaner det der med at lade der gå lang tid mellem bloggene. (Det der blev vidst noget ordroderi) Men Her kommer der så endnu en smøre.

Århus var sjovt! Der var lidt problemer med nogle billetter og andre ting, men vi fik set forestillingen (dog kom vi en halv time forsent), og efterfølgende tog vi på resturant. Vi var så heldige at finde en hvor der var buffet og fri bar i 2 timer for 229 kr, så det var rigtig godt. Vi nåede da hvert fald at blive i ekstra godt humør af det ;) Derefter tog vi på Heidi's, som er den FEDESTE tyrolerbar! Det var vildt hyggeligt og vi havde det rigtig sjovt. Det er nogle gange lidt svært med den gruppe, da vi har meget forskellig smag hvad angår bar/diskotek og musikken de skal spille. Men dette sted kunne vi alle ha det sjovt til deres gamle klassikere.

Søndag var jeg død, død, død efter alt det druk.

Mandag begyndte vi GULD-ugen i Salling, og HOLD DA OP! Vi åbnede klokken 7 om morgenen og lukkede klokken 22. Så nåede lige at være på arbejde i 15 timer. Hu ha det var da lidt hårdt. Men de var nu rigtige søde til at tage sig af os nede i What's Up, hvor jeg var den dag.
Ellers er tirsdag, onsdag og torsdag gået med arbejde, arbejde, arbejde. Håber jeg får en masse overskud snart til at få set en masse mennesker. Er ved at savne dem alle sammen. :)

Fredag får lige sit eget indlæg. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar